V hlavní roli fenykl – jarní detox na talíři


- 12. 3.
Vynikající pečené dýňové šišky nebo karbanátky

- 10. 3.
Upcyklací k udržitelnosti aneb ze starého nové


- 22. 2.
Jednoduchá jemná krémová polévka z fenyklu a bílé zeleniny


- 3. 2.
Červená řepa pečená s fenyklem, vlašskými ořechy a kozím sýrem


- 23. 10. 2022
Digitální detox na Chytrově neboli offline dovolená


- 21. 10. 2022
Mňamózní crumble, skvělý moučník pro podzimní deštivý den


- 16. 10. 2022
V hlavní roli červená řepa – vaření úsporně a s rozmyslem


- 26. 9. 2022
Udržitelný Hotel? Co to znamená?


- 30. 6. 2022
Karlíkův narozeninový vanilkovo - jahodový živý (RAW) dort


- 27. 5. 2022
Špenát, o kterém lidi řekli, že lepší v životě nejedli...


- 1. 5. 2022
Jak udělat výbornou omáčku bez mouky?


- 3. 4. 2022
Svěží živý (RAW) dort s ořechy, mákem a pomerančem


- 27. 3. 2022
Na výhonky jednoduše a hravě, čili chytře.


- 11. 2. 2022
Je to kvašené zelí nebo pickles? Každopádně je to mega zdravé!


- 25. 11. 2021
Neuvěřitelně dobrý čokoládovo-čokoládový živý (RAW) dort


- 21. 9. 2021
Nejlepší zeleninový vývar aneb zdraví ze zbytků


- 3. 9. 2021
Vynikající dýňová omáčka na (domácí) těstoviny od naší kuchařky Verunky


- 6. 8. 2021
Báječné letní živé (RAW) dorty pro zdravé mlsání a hravé tvoření


- 4. 7. 2021
V hlavní roli mrkev - vaření úsporně a s rozmyslem