Proč vaříme na Chytrově chytrolády místo marmelád?




- 27. 8.
Focaccia (čti fokáča) po chytrovsky aneb konečně recept na slané koláče, co vám tak chutnaly


- 6. 8.
Příjemné letní osvěžení - melounovo-okurkový salát

- 14. 5.
Jemná a výživná polévka z bílých máslových fazolí a jarních bylinek

- 19. 3.
V hlavní roli fenykl – jarní detox na talíři

- 12. 3.
Vynikající pečené dýňové šišky nebo karbanátky

- 10. 3.
Upcyklací k udržitelnosti aneb ze starého nové


- 22. 2.
Jednoduchá jemná krémová polévka z fenyklu a bílé zeleniny


- 3. 2.
Červená řepa pečená s fenyklem, vlašskými ořechy a kozím sýrem


- 23. 10. 2022
Digitální detox na Chytrově neboli offline dovolená


- 21. 10. 2022
Mňamózní crumble, skvělý moučník pro podzimní deštivý den


- 16. 10. 2022
V hlavní roli červená řepa – vaření úsporně a s rozmyslem


- 26. 9. 2022
Udržitelný Hotel? Co to znamená?


- 30. 6. 2022
Karlíkův narozeninový vanilkovo - jahodový živý (RAW) dort


- 27. 5. 2022
Špenát, o kterém lidi řekli, že lepší v životě nejedli...


- 1. 5. 2022
Jak udělat výbornou omáčku bez mouky?


- 3. 4. 2022
Svěží živý (RAW) dort s ořechy, mákem a pomerančem


- 27. 3. 2022
Na výhonky jednoduše a hravě, čili chytře.


- 11. 2. 2022
Je to kvašené zelí nebo pickles? Každopádně je to mega zdravé!


- 25. 11. 2021
Neuvěřitelně dobrý čokoládovo-čokoládový živý (RAW) dort